HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Boekenberg begint BoekStart Café
04-09-2013
Iedere tweede dinsdag van de maand is er in de Bibliotheek Spijkenisse een inloopochtend.
Sinds begin dit jaar wordt er in de Bibliotheek Boekenberg Spijkenisse gewerkt met het leesbevorderingsprogramma BoekStart, waarin de gemeente en het consultatiebureau samenwerkingspartners zijn om het belang van voorlezen aan kinderen van 0 tot 2 jaar onder de aandacht te brengen.

BoekStart wordt binnenkort uitgebreid met een BoekStart Café, zo wordt bericht op de website van de bibliotheek. Iedere tweede dinsdag van de maand is er van 10.00 tot 11.00 uur een gratis inloopochtend. Eens per twee maanden is er een specifiek thema, de andere keren komen (groot)ouders bijeen om, onder het genot van een kopje koffie of thee, ervaringen en ideeën uit te wisselen. Op 10 september vindt het eerste BoekStart Café plaats, dat als thema ‘babymassage’ heeft. Cursusleidster en lactatiedeskundige Ria Wiertz van Borstvoeding Spijkenisse geeft uitleg.

BoekStart is ontwikkeld door Stichting Lezen en het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken, is onderdeel van het programma Kunst van Lezen en wordt gefinancierd door het ministerie van OCW.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie