HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Boekenberg voegt Huiswerkklas en Skoolzone samen
06-09-2013
Voortaan kunnen basisschoolleerlingen in Spijkenisse iedere maandag in de bibliotheek terecht voor begeleiding bij het maken van huiswerk en ondersteuning bij het maken van werkstukken.
Op 16 september gaat in de Bibliotheek Boekenberg Spijkenisse de Huiswerkklas weer van start. Kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool kunnen iedere maandag van 15.30 tot 17.00 uur in de bibliotheek terecht voor huiswerkbegeleiding van Stichting Onderwijs Plus Spijkenisse. Naast hulp bij taal en rekenen kunnen kinderen vanaf het schooljaar 2013/2014 ook hulp krijgen bij het maken van een werkstuk, spreekbeurt of presentatie. De Skoolzone, die voorheen plaatsvond op de woensdagmiddag wordt daartoe met de Huiswerkklas samengevoegd.
Een specialist van Team Educatie van de bibliotheek zal aanwezig zijn voor vragen en ondersteuning. Hoe kies je een onderwerp? Waar haal je de informatie vandaan? Hoe maak je het verslag?

Per maand is er een speciale activiteit in de Huiswerkklas. Om de eerste Huiswerkklas van het jaar feestelijk te vieren wordt er op 16 september een djembé workshop gehouden, geleid door Eef Afrikaanse Percussie.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie