HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Zierikzee weer open
09-09-2013
Ter gelegenheid van de heropening krijgen nieuwe leden 30% korting op een abonnement.
Vandaag heropent de vernieuwde (en verhuisde) Bibliotheek Zierikzee in de Campus Cultura haar deuren, zo laat de Bibliotheek Oosterschelde in een persbericht weten. De collectie, bestemd voor zowel volwassenen als jeugd, wordt voortaan gepresenteerd in een aantal belevingswerelden. De enorme leestafel biedt alle ruimte om een krant of tijdschrift te lezen of rustig te studeren of werken. In de nieuwe bibliotheek staat de klant centraal. Collectie, presentatie, inrichting en organisatieontwikkeling vormen één geheel.

De vestiging in Zierikzee volgt die in Burgh-Haamstede en Heinkenszand op als ‘formulebibliotheek' in de Oosterschelderegio. De Bibliotheek Oosterschelde zal de formule, met onder meer frontale display van materialen, de komende jaren ook in andere bibliotheken toepassen.

Om de heropening te vieren, is er een kortingsactie voor nieuwe leden. Zij ontvangen tussen 9 september en 11 oktober 30% korting. De kortingsactie loopt in alle vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde.  Op 11 oktober is er een feestelijk programma.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie