HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Standplaats Zeeland voor Nout Wellink
23-09-2013
In de nieuwe editie van het Zeeuwse initiatief treedt de voormalige president van de Nederlandsche Bank in de voetsporen van onder anderen Wubbo Ockels en Paul Schnabel.
Op 12 en 13 november vindt opnieuw Standplaats Zeeland plaats, een door de toenmalige directeur van de Zeeuwse Bibliotheek Ton Brandenbarg geïnitieerd evenement waarbij een maatschappelijk vooraanstaand persoon in contact treedt met de Zeeuwse bevolking: bestuurders, ondernemers, politici en jongeren. Ditmaal is Nout Wellink te gast.

Op dinsdag 12 november wordt er 's avonds een debat gehouden in de Zeeuwse Bibliotheek, zo bericht de PZC, die het debat mede organiseert. Aan de hand van stellingen, die in de weken daaraan voorafgaand op de website van het dagblad geplaatst zijn, kan het publiek kwesties aan Wellink voorleggen. De volgende dag vindt er een debat met Zeeuwse jongeren plaats.

Bij voorgaande edities waren in Zeeland te gast Wubbo Ockels, Paul Schnabel, Louise Fresco, Alexander Rinnooy Kan en Jeroen van der Veer. Zie ook dit eerdere bericht.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie