HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Bunnik naar MFA
09-10-2013
In november trekt de vestiging van Bibliotheek Idea in een multifunctionele accommodatie die gelegen is naast de huidige locatie.
De Bibliotheek Idea Bunnik is van 18 november tot en met 2 december gesloten wegens verhuizing naar de MFA Kersentuin, zo wordt gemeld op de website.

De bibliotheek zal worden ingericht volgens het winkelconcept, de collectie ingedeeld in werelden, waarbij een deel van de collectie frontaal gepresenteerd wordt. Voor de jeugd is er een indeling naar leeftijd: 0-8 jaar, 8-12 jaar en 12+. Voor de volwassenen zijn er de volgende werelden: Liefde & Leven, Spannend & Actief, Literatuur & Cultuur. In deze werelden zijn romans en non-fictie met vergelijkbare thema's gecombineerd.

Er komt een leeszaal waar tijdschriften en kranten staan, alsook computerwerkplekken met toegang tot internet, Word, Excel, PowerPoint en digitale diensten. De bibliotheek is voorzien van WiFi.

De openingstijden worden een stuk ruimer, hiermee komt de bibliotheek tegemoet aan de wensen van de klanten. De verruiming kan gerealiseerd worden dankzij zelfbedieningsuren in de ochtend.

Vanaf 3 december kunnen de gebruikers op de nieuwe locatie terecht. In een later stadium, als alle bewoners van de MFA gesetteld zijn, zal er een feestelijke bijeenkomst georganiseerd worden.

Zie ook dit bericht over de verhuizing van de vestiging Bilthoven.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie