HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Naarden wordt opgeknapt
14-10-2013
Vanwege de herinrichting is de bibliotheek van 25 oktober tot en met 5 november gesloten.
Vanaf vrijdag 25 oktober gaat de vestiging Naarden van de Bibliotheek Naarden-Bussum voor twaalf dagen dicht voor een herinrichting. Er wordt daarbij onder meer zelfbedieningsapparatuur geplaatst.

Directeur Barend Eikelenboom zegt daarover op Dichtbij.nl: ‘De inrichting van de bibliotheek wordt met eenvoudige middelen gemoderniseerd en opgefrist. Het meubilair voor peuters en kleuters wordt vervangen, het overige meubilair wordt aangepast, waarbij onder meer veel aandacht wordt gegeven aan verbetering van de presentatie van de uitleencollectie. Verder wordt de leeszaal opnieuw ingericht, is er gratis wifi en wordt het gezelliger om wat langer in de bibliotheek te verblijven.’

De herinrichting gaat gepaard met uitbreiding van openingsuren: ’s middags is de bibliotheek voortaan tot 18.00 uur open (momenteel tot 17.30 uur), bovendien komt er een einde aan de middagsluiting op dinsdag en donderdag (tussen 12.30 en 14.00 uur).

Op woensdag 6 november is de bibliotheek weer toegankelijk voor het publiek, twee dagen later wordt de heringerichte bibliotheek officieel geopend door wethouder Marcel Adriani, waarbij de deelname van de bibliotheek aan het leesbevorderingsproject BoekStart centraal zal staan.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie