HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bieblog Hengelo jubileert
13-11-2013
Het vijf jaar bestaande weblog organiseert een boekfacewedstrijd en zoekt redactieleden.
Op het weblog van de Bibliotheek Hengelo besteden vijf medewerkers drie keer per week aandacht aan boeken, films en muziek uit de collectie, en zij doen dit al vijf jaar. Dat is een aanleiding om de formule door te ontwikkelen. Het weblog, dat maandelijks tussen de duizend en tweeduizend bezoekers trekt, wil een digitale plek zijn waar je inspiratie kunt krijgen én delen, en doet een oproep aan haar leden om mee te schrijven als redactielid.

Redactielid Erwin Karst: ‘De redactie bestaat nu uit vijf bibliotheekmedewerkers, échte liefhebbers van boeken, films en muziek. Er stappen echter dagelijks honderden andere liefhebbers bij ons binnen. Een aantal van hen wil hun mooiste ontdekkingen vast en zeker delen. Wij bieden ze daar een goed bezocht podium voor.’ Nieuwe redactieleden leveren maandelijks een persoonlijk stukje aan over een van de boeken, cd’s of films uit de bibliotheek. Karst: ‘We hebben een aantal afspraken gemaakt om het niveau van het weblog te waarborgen. Als blogger moet je natuurlijk een beetje kunnen schrijven, je moet er gevoel voor hebben. Maar je moet het vooral leuk vinden om een bijdrage te leveren!’

Vanwege het vijfjarig bestaan van het Bieblog wordt er een boekfacewedstrijd gehouden. De opdracht: verwerk de cover van een boek in een portret van jezelf. Meedoen kan tot 20 december.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie