HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
BiSC breidt G!DS-taken uit
18-11-2013
Bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland die een nieuw loket in G!DS willen inrichten, kunnen voortaan bij BiSC Utrecht terecht.
Daarnaast wijzigt de bekostiging voor nieuwe loketten: de provinciale ondersteuning hierbij wordt vanaf heden op kostendekkende basis aangeboden, zo bericht BiSC op haar website.

‘Tot nu toe verzorgde ProBiblio de ondersteuning van een nieuw loket zonder extra kosten in rekening te brengen aan de bibliotheek. Conform het nieuwe beleid van Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken wordt er geen subsidiegeld voor G!DS-loketten ingezet. Dit betekent dat deze kosten aan de bibliotheek worden doorberekend.

Wil uw gemeente een nieuw loket met G!DS? Neemt u dan contact op met BiSC om mogelijkheden en kosten te bespreken. Op basis hiervan kunt u (samen) een offerte voor de gemeente opstellen, waarin u eventueel ook de kosten voor ondersteuning (groten)deels opneemt. Wij begeleiden u bij het wervingstraject en bij gegevens invoeren en beheren. Verder kunt u bij BiSC terecht met uw vragen en in geval van storing’, aldus BiSC.

ProBiblio zal de bestaande loketten blijven ondersteunen en blijft ook voor vragen over de basisinfrastructuur van G!DS blijft het aanspreekpunt van Noord- en Zuid-Hollandse bibliotheken.

Meer informatie over een nieuw loket verstrekt Frank Tjoa van BiSC, voor informatie over het bestaande loket en de basisinfrastructuur kan men terecht bij Iwan Overpelt en Kees Warmenhoven van ProBiblio.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie