HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Vier medewerkers nemen afscheid van SIOB
26-11-2013
Op 21 november 2013 vond in Den Haag de afscheidsreceptie plaats van Evert Slot, Mariëtte van Woerkens en Jenny Bok, drie medewerkers van het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken (SIOB). Een vierde SIOB-medewerker, Lourina de Voogd, neemt op 9 december afscheid. Zij besloten de overgang van een afgeslankt SIOB naar de KB niet mee te maken en een punt achter hun loopbaan te zetten. 
Bij het afscheid werden de drie SIOB-medewerkers toegesproken door Hans van Velzen in zijn hoedanigheid als lid van de Raad van Toezicht van het SIOB. Van Velzen wees op hun lange staat van dienst bij het SIOB, maar vooral bij de voorgangers NBLC en VOB: ‘Evert spant de kroon met 38 jaar NBLC en de genoemde opvolgers, Mariette 33 jaar idem, Jenny 29 jaar idem, samen dus precies honderd jaar werkzaam voor de branche! 

Jenny Bok was de laatste zeven jaar actief als medewerker certificering, Mariette van Woerkens werkte de afgelopen drie jaar als administrateur. Evert Slot had bij het SIOB de functie van juridisch adviseur, nadat hij bij de VOB al zeven jaar lang stafmedewerker juridische zaken was en in die hoedanigheid actief was in de succesvol verlopen onderhandelingen in de Stichting Onderhandelingen Leenrecht.
Lourina de Voogd was bij het SIOB adviseur van het cluster Lezen, Leren en Informeren.
 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (1)

Hans Veen
4-12-2013 12:03
 Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Alle vier mensen die een hele belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de kracht van de brancheorganisatie(s) en de ontwikkeling vvan de sector.

Hulde, en ik wens ze alle vier veel geluk en gezondheid toe.

Hans Veen

 

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie