HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe locatie en inrichting Bibliotheek Schoorl
04-12-2013
In de multifunctionele accommodatie wordt aan de bibliotheek een Historisch Informatie Punt toegevoegd.
De Bibliotheek Schoorl is van 10 tot en met 12 december gesloten wegens verhuizing naar het tot een multifunctionele accommodatie verbouwde dorpscentrum De Blinkerd. Op de nieuwe locatie wordt het retailconcept geïntroduceerd. De collectie is ondergebracht in meerdere werelden: Kids (0-8 jaar), Jeugd (8-12 jaar, onderverdeeld in Spanning & Avontuur, Liefde & Leven en Denken & Dromen), Liefde & Leven, en Spannend & Actief.

Dankzij samenwerking met Scoronlo (Cultuur-historische Vereniging van Schoorl) komt er in de bibliotheek een Historisch Informatie Punt. Daar wordt men geïnformeerd over de lokale geschiedenis en kan men wisselende presentaties bekijken.

Op vrijdag 13 december vindt de feestelijke heropening plaats, in aanwezigheid van wethouder Aletta Hekker, die de openingshandeling zal verrichten. Aansluitend zijn er diverse activiteiten. Zo kunnen kinderen hun eigen digitale prentenboek maken, en er kunnen kerstballen gemaakt worden met daarin kerstwensen en gedichtjes of sneeuwpoppen.

Bovendien zijn er acties voor nieuwe en bestaande leden. Bij het afsluiten van een Basic abonnement geldt er een korting van 10 euro, bij een All-In abonnement een korting van 15 euro. Voor 65-plussers is de korting op het Basic abonnement 5 euro en op het All-In abonnement 7,50 euro.
Gedurende vier maanden zijn er aanbiedingen, afwisselend voor jong en oud, en te verzilveren bij de Bibliotheek Kennemerwaard of een van haar partners. Wie na de heropening lid wordt ontvangt een bioscoopkaartje.

Vanaf 1 januari veranderen in Schoorl de openingstijden. De bibliotheek is vanaf die datum geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur (momenteel is dat maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur).


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie