HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
In de keuken bij de kampioenen
09-12-2013
Waarom presteren de drie bibliotheken die op 3 oktober j.l. werden gekozen tot beste van Nederland zo bovengemiddeld goed? Waarin onderscheiden zij zich met name en welke lessen kunnen we van hen leren?  
In de keuken bij de kampioenen
Om daar een vinger achter te krijgen organiseren Bibliotheekblad en Rogues - speciaal voor managers en informatieprofessionals - op donderdag 8 mei 2014 een eendaagse studiereis langs de drie winnaars.
 
Bibliotheek Laren buitenkant Bibliotheek Nieuwegein buitenkant Bibliotheek Arnhem buitenkant
Vlnr: Bibliotheek Laren, Bibliotheek Nieuwegein, Bibliotheek Arnhem

Bijzonder aan deze reis is dat de drie bibliotheken het geheim van hun succes met u willen delen. In de praktijk krijgt dat gestalte doordat ze alle drie een masterclass gaan verzorgen. In Nieuwegein staat deze masterclass door directeur Gemma Wiegant in het teken van Innovatie, de bibliotheek als lokaal informatiecentrum. Later die dag gaat haar collega Pauline Gmelig Meyling dieper in op De unique selling points van Laren. De dag wordt besloten in de nieuwe bibliotheek van Arnhem waar directeur Ria Oudega het perspectief schetst van Samenwerking met andere partijen in een multifunctionele setting.
 
Bibliotheek Laren interieur Bibliotheek Nieuwegein interieur Bibliotheek Arnhem interieur
Vlnr: Bibliotheek Laren, Bibliotheek Nieuwegein, Bibliotheek Arnhem

Vertrekpunt op 8 mei is het Centraal Station van Utrecht. Per luxe VIP-bus gaan we via Nieuwegein en Laren naar Arnhem. Onderweg is er voldoende tijd voor reflectie. Inclusief lunch (met muziek!) en borrel na afloop bedraagt de prijs van deze speciale studiereis slechts 195 euro (ex BTW). Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen in de bus is beperkt tot maximaal 20 personen.

Aanmelden kan via bibliotheekblad@nbdbiblion.nl

Geef behalve uw naam en adres svp ook uw email en telefoonnummer aan ons door.

Uiterste inschrijftermijn: 28 februari 2014. 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (1)

Wanda Broos
9-1-2014 11:25
Wij zijn aangemeld vanuit Bibliotheek Oosterschelde De drie rayonmanagers en de manager bibliotheken vinden dit een heel leuk initiatief. Wij zien er naar uit!

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie