HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Opknapbeurt Bibliotheek Wapenveld
13-01-2014
De vestiging gaat ook onderdak bieden aan andere partijen.
Vanaf volgende week maandag 20 januari tot maandag 17 maart is de Bibliotheek Wapenveld gesloten. In de tussenliggende acht weken wordt de vestiging van de Bibliotheek Noord-Veluwe opgeknapt en klaargemaakt voor medebewoners, zo wordt bericht op de website.

‘De bibliotheekruimte zal worden heringericht, er komen nieuwe kasten, nieuwe vloerbedekking en de wanden worden geschilderd. De bibliotheekcollectie blijft gericht op alle inwoners van Wapenveld, voor jeugd en volwassenen. De ruimte voor de bibliotheek zal wel kleiner worden, om dat onder andere Verian, Viattence en ouderenwerk ook in het gebouw komen.

De bibliotheek vindt het belangrijk om te fungeren als een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, door het gebruik van de bibliotheek door meerdere partijen zal de ontmoetingsfunctie belangrijker worden. Ook zal door de samenwerking met deze partijen niet alleen de bibliotheek voor Wapenveld behouden blijven, maar zal waarschijnlijk het aantal openingsuren van de bibliotheek verruimd worden.’

Het onderbrengen van andere partijen in de Bibliotheek Wapenveld om het voortbestaan ervan te waarborgen stond al langer op de agenda, zo blijkt uit dit bericht uit 2011.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie