HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bijeenkomst cultuureducatie in Nijverdal
13-01-2014
Op 19 maart houdt de Rijnbrink Groep een bijeenkomst over cultuureducatie, bedoeld voor beleidsmedewerkers.
‘We merken dat binnen gemeenten in tijden van decentralisatie en bezuinigingen Cultuur al snel onder druk komt te staan. Als beleidsmedewerker wilt u er juist voor zorgen dat er duurzaam wordt geïnvesteerd in cultuureducatie. Welke slimme combinaties zijn hiervoor te maken met andere beleidsterreinen zoals WMO, jeugdzorg, toerisme, bibliotheek of vrijwilligersbeleid? Wat is een goede organisatiestructuur binnen uw gemeente zodat deze matcht met de vraag vanuit scholen? Wat is het provinciale beleid op het gebied van cultuureducatie en hoe pakken andere gemeenten dit eigenlijk aan?’, aldus de aankondiging van de bijeenkomst op de website van de Rijnbrink Groep.

Onder aanvoering van dagvoorzitter Stephen Hodes van LAgroup wordt ingegaan op bovengenoemde actuele vraagstukken en worden de deelnemers bijgepraat over cultuureducatie en relevante ontwikkelingen.

Aanmelden voor de bijeenkomst, die op 19 maart van 9.30 uur tot 13.00 uur in Nijverdal gehouden wordt, kan per e-mail. In februari wordt het definitieve programma verzonden.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie