HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Uitleenpunt Bibliotheek Hoogeveen geopend
17-01-2014
De uitlening wordt verzorgd door vrijwilligers.
Gisteren, 16 januari, is in dorpscentrum ’t Anker in Hollandscheveld het uitleenpunt van de Bibliotheek Hoogeveen officieel geopend, zo bericht Regio Hoogeveen. De openingshandeling werd verricht door wethouder Ton Bargeman.

Bestuurslid van ’t Anker Jan de Vries, geciteerd op de website van het dorpscentrum: ‘Een gedenkwaardige gebeurtenis, omdat wij het zo belangrijk vinden dat inwoners van Hollandscheveld boeken kunnen blijven lenen in het dorp. Dat die service toch gehandhaafd blijft, ook na het verdwijnen van de bibliobus, is een groot goed en ons voornaamste doel. En hiermee tonen we aan dat in Hollandscheveld volop bereidheid is om in de samenleving te participeren. Door het grote aantal activiteiten is het Anker meer dan eens overvol. Over dit knelpunt zouden we graag eens met het gemeentebestuur in gesprek willen om te kijken hoe we handen en voeten kunnen geven aan een oplossing hiervoor.’

De uitlening wordt in het uitleenpunt verzorgd door vrijwilligers van ’t Anker, vijftig in totaal. Voor leden van de bibliotheek is de dienstverlening gratis, niet-leden betalen vijftig cent per geleend boek.

Zie ook dit eerdere bericht.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie