HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Directeur Bibliotheek Heusden met pensioen
14-02-2014
Mieke de Graaff draagt de fakkel over aan Judith Rotmans.
Directeur Mieke de Graaff neemt na 28 jaar afscheid van de Bibliotheek Heusden. Zij gaat, na in totaal 36 jaar gewerkt te hebben, met pensioen. Voordat De Graaff actief werd in de gemeente Heusden gaf ze leiding aan bibliotheken in Apeldoorn, Krimpen aan de IJssel en Ravenstein. Judith Rotmans, als plaatsvervangend directeur reeds werkzaam bij de Bibliotheek Heusden, nam begin dit jaar De Graaffs functie over.

Op 20 februari wordt er een afscheidsreceptie gehouden, waarbij een gevarieerd programma rondom taal centraal zal staan. Onder het kopje Partir c’est mourir un peut heeft Mieke de Graaf op de website van de bibliotheek alvast afscheid genomen: ‘De afgelopen 28 jaar heb ik met ontzettend veel plezier en voldoening gewerkt bij Bibliotheek Heusden, een organisatie gedragen door enthousiaste en betrokkenmedewerkers en vrijwilligers. Gedragen ook door gemeente, samenwerkingspartners, bestuur en 12.000 leden. Met ingang van 1 januari 2014 heb ik mijn functie als directeur van de Stichting Openbare Bibliotheek Heusden neergelegd en ga ik genieten van meer vrije tijd, hobby’s, familie et cetera en neem ik meer tijd om te lezen! Ik blijf een trouwe klant van onze bibliotheek. Mijn opvolgster is Judith Rotmans (40 jaar jong), zij komt uit Rotterdam en heeft voorheen gewerkt bij het congrescentrum De Doelen. Ik wens haar veel succes.’

De vertrekkende directeur, die 1970 in Drunen hoofd van de bibliotheek werd, kijkt in een uitgebreid interview op Hallo Heusden terug op haar loopbaan.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie