HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Oude Pekela weer open
17-02-2014
De verhuizing naar het nieuwe multifunctionele centrum gaat gepaard met verruiming van de openingstijden.
Vanaf vandaag kan het publiek weer terecht in de Bibliotheek Oude Pekela, die verhuisd is naar het nieuwe multifunctionele centrum aan de Sportlaan 4, voorheen de locatie van zwemparadijs Atlantis. De bibliotheek laat op haar website weten dat de bibliotheek daar voortaan op alle werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur geopend zal zijn, en op donderdag van 09.00 tot 21.00 uur.

In het kader van de verhuizing is de bibliotheek opnieuw ingericht, volgens het Groninger bibliotheekconcept, waarmee onder andere in de bibliotheken in Haren en Grootegast al enkele jaren met succes wordt gewerkt. Er is zelfbediening geïmplementeerd: via een automaat kunnen leden materialen zelf lenen en inleveren. Een medewerker van de bibliotheek is ’s middags van halftwee tot halfvijf aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven. De eerste weken zal er de hele dag een medewerker aanwezig zijn.

Op 15 maart vindt de officiële opening plaats van het multifunctionele centrum. Bij die gelegenheid zal de naam ervan onthuld worden. Het plan voor het inrichten van een multifunctioneel centrum in Oude Pekela dateert van 2012. Zie daarvoor dit eerdere bericht.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie