HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Eindhoven start verkooppunt voor boeken
27-02-2014
Bibliotheek Eindhoven start op 8 maart  in samenwerking met FAAN Boek & Advies een pilot met de verkoop van nieuwe boeken in de vestiging in De Witte Dame.
Bibliotheek Eindhoven stelt in een persbericht dat het verkooppunt in de bibliotheek in de Witte Dame een aantrekkelijk assortiment van populaire boektitels moet gaan bieden, zowel voor volwassenen als voor kinderen, bestaande uit zowel actuele toptitels als ook goedkopere uitgaven van bestsellers.

Bibliotheek Eindhoven stelt zo goed mogelijk te willen voorzien in de leesbehoeften van haar bezoekers. 'Uit onderzoek blijkt dat bezoekers een actueel assortiment hoog waarderen. Met het te koop aanbieden van boeken wil de Bibliotheek Eindhoven nog beter inspelen op deze vraag. Bovendien is het een extra aanvulling op de bestaande bibliotheekcollectie. Als blijkt dat de winkel gewaardeerd wordt en de pilot rendabel is, blijft de boekwinkel in de bibliotheek bestaan,' aldus Bibliotheek Eindhoven in het persbericht.

De boekwinkel is geopend tijdens de bemande uren van de bibliotheek.

FAAN Boek & Advies is gevestigd in Someren en noemt zichzelf  'een jong bedrijf gespecialiseerd in advisering en levering van een stimulerende boekencollectie en boekgerelateerde artikelen aan bibliotheken, peuterspeelzalen, basisscholen en instellingen'. 
'Zij betalen voor het gebruik van de vierkante meters en de inzet van personeel,' zo meldt Bibliotheek Eindhoven in het persbericht.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie