HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek IJburg maakt zich op voor opening
19-03-2014
Het bewonersinitiatief kinderbibliotheek Lees je Blauw draagt volgende week haar activiteiten over aan de OBA-vestiging.
Bibliotheek IJburg maakt zich op voor opening
Op 26 maart wordt in Amsterdam de Bibliotheek IJburg, gevestigd aan de Diemerparklaan 79, door wethouder Jeroen van Spijk officieel geopend, zo bericht Dichtbij. Die dag draagt kinderbibliotheek Lees je Blauw, een IJburgs burgerinitiatief, haar activiteiten over aan de Bibliotheek IJburg.

De opening gaat gepaard met diverse feestelijke activiteiten, die gehouden worden van 26 t/m 30 maart. Een overzicht van de activiteiten is hier te zien. OBA: ‘In Bibliotheek IJburg krijgen diverse technische innovaties op bibliotheekgebied vorm en is er veel aandacht voor bewonersparticipatie. U bent van harte welkom in dit gloednieuwe filiaal, met onder meer een brede collectie jeugdboeken, de nieuwste boeken uit de top-500 en cd's en dvd's voor kinderen en volwassenen. Studeren of werken in de bibliotheek? Ook dat kan. Draadloos internet (wifi) is aanwezig. De bibliotheek is vanaf woensdag 26 maart zeven dagen per week geopend. Maandag t/m donderdag en zondag van 14.00 tot 17.30 uur, en vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.’

De in 2006 geopende kinderbibliotheek Lees je Blauw heeft via Blogspot alvast afscheid genomen. Zie ook dit eerdere bericht.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie