HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Zonnehof naar het Eemhuis
31-03-2014
De centrale vestiging van de Bibliotheek Eemland is op 11 april voor het laatst geopend.
Op vrijdag 11 april om 17.30 uur sluiten de deuren van de Bibliotheek Zonnehof. De bibliotheek maakt zich op voor de verhuizing naar haar nieuwe centrale vestiging, Bibliotheek het Eemhuis, in de nieuwe, 55 miljoen euro kostende cultuurtempel van Amersfoort aan het Eemplein.

In een nieuwsbrief licht de Bibliotheek Eemland alvast een tipje van de sluier op: ‘De Bibliotheek het Eemhuis wordt natuurlijk een prachtige plek om uw tijd door te brengen. Een extra reden om hier even te gaan zitten, zijn de 24 nieuwe aantrekkelijke titels in het tijdschriftenaanbod, waaronder Helden, Discovery Magazine, Maarten, Columbus Reis magazine, Cosmo Girl, Musicmaker en Top Gear. Straks in het Eemhuis bieden wij via PressDisplay 1700 kranten uit 92 landen in 48 talen aan!’

In het Eemhuis krijgen naast de bibliotheek Archief Eemland, Scholen in de Kunst en Kunsthal Kade een plek. Een fraaie gefilmde impressie van het gebouw is hier te zien, zie ook de beelden van de oplevering en van de nieuwe boekentransport- en sorteermachine.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie