HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Overijsselse bibliotheken lanceren website 'Erfgoed Overijssel'
01-05-2014
Op de onlangs gelanceerde website Erfgoed Overijssel presenteren de Rijnbrink Groep en Stadsarchief en Athenaeumbibliotheek Deventer (SAB) hun Overijsselse collecties.
De Rijnbrink Groep meldt in een persbericht: 'Via erfgoedoverijssel.bibliotheek.nl vinden bezoekers uiteenlopende informatie rondom het Overijsselse historische erfgoed zoals nieuws, weblogs, speciale dossiers, nieuw verschenen titels en een digitale bibliotheek. Op de site staat informatie over Overijsselse schrijvers, maar ook over bijvoorbeeld (historische) wandel- en fietsroutes. Overal op de site staan titels van boeken vermeld die bezoekers rechtreeks via de catalogus kunnen bestellen of reserveren (afhankelijk van de rechten van de gebruiker). '

De website is een gezamenlijk initiatief van het SAB en de Rijnbrink Groep en is mede ontwikkeld in samenwerking met JBarendregt Consulting. De erfgoedbibliotheek is rechtstreeks te bereiken. Daarnaast verwijzen de afzonderlijke websites van de Overijsselse bibliotheken naar de nieuwe site.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie