HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuw bestuur Biblionet ID
23-05-2014
Arend Middelveld en Lenie van der Werf treden terug, eerder deed Michiel Verbeek dat al.
Biblionet ID heeft sinds 21 mei jongstleden een nieuw bestuur. Het oude, bestaande uit Arend Middelveld (Raad van bestuur van Biblionet Groningen) en Lenie van der Werf (Raad van Bestuur Biblionet Drenthe) wordt opgevolgd door Michel van de Berg, Mark Stroeve en Kees-Jan Dommisse. Door deze bestuurswisseling dragen Biblionet Groningen en Biblionet Drenthe het stokje over aan het nieuwe bestuur dat al eigenaar is van App B.V., zo wordt via een persbericht gemeld.

‘App, gevestigd in Ruinen, is een innovatieve speler op onder andere de bibliotheekmarkt en is ontwikkelaar van onder meer webapplicaties, internetregulering, betalingssystemen en mobiele app's. App heeft de mensen, kennis en gereedschappen om innovatieve ideeën te vertalen in een efficiënte online applicatie of een interactieve website. Het koppelen van complexe databases is één van de specialiteiten van het bedrijf.

Er was al afscheid genomen van directeur Michiel Verbeek, die wethouder is geworden in de gemeente Haren. Deze rol wordt overgenomen door Kees-Jan Dommisse.

Het voormalig bestuur en directeur van Biblionet ID hebben zich de afgelopen jaren ingezet om van Biblionet ID een sterk en kwalitatief goed bedrijf te maken. Het nieuwe bestuur is blij dat zij verder kan gaan met de medewerkers van Biblionet ID en zich daarmee blijvend kan richten op oplossingen voor gemeenten en bibliotheken, die vanuit de praktijk zijn ontwikkeld en die passen bij de huidige eisen en wensen van de gebruikers.

Biblionet ID is specialist in het realiseren en beheren van informatieloketten en sociale kaarten voor gemeenten. Met Jalp en Invis sociale kaart worden inwoners van gemeenten bij hun vragen in het sociale domein ondersteund.’


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie