HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Miek De Kepper vertrekt als directeur van LOCUS
03-06-2014
Op 22 mei heeft Miek De Kepper haar functie als directeur van LOCUS, het Vlaamse steunpunt voor bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra en lokaal cultuurbeleid, neergelegd.  Marleen Platteau en Hilde De Brand zijn aangesteld als vervangend directieteam.
LOCUS meldt over het einde van De Keppers directeurschap: 'In functie van loopbaanheroriëntering en met het oog op deeltijds werk, besliste Miek De Kepper recent het directeurschap van LOCUS aan de organisatie terug te geven. De Raad van Bestuur heeft die beslissing aanvaard en Marleen Platteau en Hilde De Brandt aangesteld als vervangend directieteam met ingang van 22 mei. De Raad van Bestuur bedankt Miek uitdrukkelijk voor haar jarenlange inzet aan het roer van LOCUS.'

LOCUS is het Vlaamse steunpunt voor bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra en lokaal cultuurbeleid, dat is voortgekomen uit een fusie van VCOB, het vroegere steunpunt voor bibliotheken, en Cultuur Lokaal, vroeger steunpunt voor lokaal cultuurbeleid en cultuur- en gemeenschapscentra. LOCUS ondersteunt de gemeenten bij de uitbouw van een integraal en kwaliteitsvol cultuurbeleid en bij de opmaak en de uitvoering van een gemeentelijk cultuurbeleidsplan. Het steunpunt is een autonome organisatie en werkt in het kader van een beheersovereenkomst met de Vlaamse regering. 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie