HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
OCLC: eServices op basis van WorldShare
11-07-2014
De applicaties in de cloud zijn gebaseerd op WorldCat.
OCLC EMEA komt met een oplossing voor eServices, een pakket WorldShare-applicaties in de cloud dat bibliotheken helpt hun management, discovery en levering van eContent te stroomlijnen en te automatiseren.

Door onderling gekoppelde applicaties te bieden die betrekking hebben op elke fase van het werkproces voor elektronisch materiaal, maakt het eServices-pakket het mogelijk voor bibliotheken om hun systemen en processen te vereenvoudigen, zodat studenten, faculteitspersoneel en onderzoekers sneller bij elektronisch materiaal kunnen. Ongeacht waar ze beginnen te zoeken.

De applicaties van het WorldShare eServices-pakket zijn flexibel genoeg om als complete oplossing af te nemen. Bibliotheken die echter slechts bepaalde aspecten van het werkproces met betrekking tot elektronische bronnen naar de cloud willen overzetten, kunnen losse modules gebruiken, aansluitend bij hun individuele behoeften en mogelijkheden. Het instappakket biedt een geautomatiseerd model voor het onderhoud van eResources, waarmee licentiebeheer eenvoudiger wordt en het makkelijker wordt voor gebruikers om hen 24/7 naadloos toegang te geven tot eResources. Er zijn ook aanvullende opties, waarmee bibliotheken ook hun acquisitie- en discoveryprocessen voor eContent binnen hun instelling kunnen stroomlijnen.

De applicaties in de cloud die deel uitmaken van het eServices-pakket zijn gebaseerd op WorldCat. Meer informatie is hier te vinden.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie