HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuw onderkomen AntiKraakBieb
11-08-2014
Na een succesvolle start aan de Noorderlaan 21 in Velsen-Noord zal de AntiKraakBieb vanaf 3 september in bedrijf zijn aan de Schoonoortstraat 6, eveneens in Velsen-Noord.
De eerste AntiKraakBieb van Nederland opende op 6 november vorig jaar haar deuren. De Bibliotheek Velsen op haar website: De AntiKraakBieb is een nieuw en duurzaam concept, gebaseerd op ruilhandel. Een boek brengen, is een boek halen. Iedereen is welkom, of je nu wel of niet lid bent van de bibliotheek. Heb je een bibliotheekpas? Dan kun je bij de AntiKraakBieb in de catalogus zoeken, een e-reader lenen en natuurlijk boeken reserveren, ophalen en inleveren. Ook kun je bij de AntiKraakBieb terecht voor leuke activiteiten rond voorlezen en knutselen.’

De AntiKraakBieb, die van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend is, kan gratis zijn dankzij samenwerking van de Bibliotheek Velsen, IJmond Werkt! en woningbouwcorporatie Kennemerhave. Vanwege de verhuizing en de zomervakantie is de AntiKraakBieb tot en met 2 september gesloten.

Zie ook de eerdere berichten, hier en hier, en de Facebookpagina van de AntiKraakBieb.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie