HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheekblad naar KBenP
13-11-2014
Op 1 januari 2015 zal Bibliotheekblad overgaan van NBD Biblion naar KBenP. NBD Biblion BV en KBenP hebben deze week overeenstemming bereikt over de overgang. De overeenkomst voorziet in de integrale overname van Bibliotheekblad inclusief de medewerkers.
De KBenP Groep karakteriseert zichzelf als 'een brede, innovatieve dienstverlener op het gebied van organisatie en informatisering met focus op Informatie, Document en Records Management (Enterprise Content Management)´. Peter van Gorsel, uitgever bij uitgeverij IP, onderdeel van KBenP, stelt in het door NBD Biblion en KBenP uitgezonden persberichtBibliotheekblad is een goede aanvulling op het portfolio van IP, met daarin onder andere Informatie Professional en VIP Enterprise Information Management. We bereiken hiermee momenteel jaarlijks al 16.000 professionals werkzaam in de informatiebranche en met de toevoeging van Bibliotheekblad hopen we door te groeien tot hét print- en digitale platform voor deze beroepsgroep.´ NBD Biblion laat in het persbericht weten dat de continuïteit van Bibliotheekblad met deze overgang op de lange termijn gewaarborgd is.

De redactie van Bibliotheekblad zal morgen een kennismakingsgesprek hebben met KBenP en verwacht mede naar aanleiding daarvan haar lezers, via blad en website, op korte termijn nader te kunnen informeren over de plannen met Bibliotheekblad.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie