HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Call for papers Informatie aan Zee 2015
09-12-2014
De Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie (VVBAD) organiseert op 17 en 18 september 2015 traditiegetrouw haar tweejaarlijkse congres Informatie aan Zee en roept op tot het indienen van voorstellen voor interessante projecten, thema’s of sprekers.
Voor deze editie noemt de VVBAD vijf speciale thema's: 'Totaal digitaal!', 'Iedereen online!', 'Cijfers en letters', 'Digitaal en openbaar?' en 'Vijf minuten gekte'.

De VVBAD bij wijze van toelichting: 'Bestuurlijke hervormingen zullen het landschap grondig hertekenen, zonder dat duidelijk is waarheen dit zal leiden. Tegelijkertijd willen de overheden een digitale sprong voorwaarts maken. Vertrouwen we in deze context op aloude zekerheden, of kiezen ook wij voor een sprong voorwaarts? Durven we het vertrouwde los te laten om te investeren in innovatie? Meer dan ooit is Informatie aan Zee, het tweejaarlijkse congres van de VVBAD, een zoeklicht op de toekomst.'

Het indienen van voorstellen kan tot 23 januari 2015 via het formulier op de website van de VVBAD. Een werkgroep selecteert daaruit een programma. In april 2015 ontvangen de indieners van voorstellen een reactie. Als een voorstel aanvaard wordt, wordt de presentatie uiterlijk op 30 juni 2015 verwacht. 'Alles kan, zolang er maar een verband is met informatie en technologie,' aldus de VVBAD.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie