HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Albert Kivits directeur/bestuurder Bibliotheek Eindhoven
17-12-2014
Kivits, die de functie sinds 1 oktober 2013 op interim-basis vervulde, wordt per 1 januari 2015 officieel benoemd.
Albert Kivits directeur/bestuurder Bibliotheek Eindhoven
In een persbericht schrijft de Bibliotheek Eindhoven: ‘Onder leiding van Kivits is het afgelopen jaar verder vorm gegeven aan de transitie van de Bibliotheek Eindhoven. Deze transitie behelst de inrichting van bijna 70 Bibliotheken op de Eindhovense basisscholen/spilcentra, het omvormen van de centrale vestiging naar een ‘Kenniswerkplaats’ en de organisatietransitie onder meer op het gebied van identiteit, organisatieontwikkeling, financiën en huisvesting. De verkoop van de Witte Dame in het afgelopen jaar, heeft mede gezorgd voor een basis om financieel solide de toekomst in te gaan.

De komende jaren zal verder gebouwd worden aan een stevige verankering in de lokale samenleving. De Bibliotheek Eindhoven wil er zijn voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen. De Bibliotheek Eindhoven heeft extra aandacht voor de ontwikkeling van basisvaardigheden als lezen en mediawijsheid. Vaardigheden die nodig zijn om mee te doen in de maatschappij. Randvoorwaarden om talent te ontwikkelen en zelfredzaam te zijn.

Albert (1968) is geboren en getogen Eindhovenaar, getrouwd en heeft 3 dochters. Hij heeft bestuurskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. De afgelopen 20 jaar heeft hij een ruime ervaring opgebouwd bij gemeentelijke, regionale en provinciale overheden.

Zijn passie voor de publieke zaak manifesteert zich ook in zijn vrije tijd waar hij als bestuurder betrokken is (of was) bij maatschappelijke initiatieven op de gebieden van economie, cultuur, politiek en sport’, aldus de Bibliotheek Eindhoven.

Zie ook dit eerdere bericht.

(Foto: Bibliotheek Eindhoven)


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie