HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Irmgard Reijntjes nieuwe directeur Stichting Aangepast Lezen
18-12-2014
Stichting Aangepast Lezen heeft Irmgard Reijntjes benoemd tot nieuwe directeur. Reijntjes neemt in het eerste kwartaal van 2015 de taken over van de huidige interim directeur-bestuurder Jellie Tiemersma.
Irmgard Reijntjes zal de door Jellie Tiemersma ingezette beleidslijn verder gaan uitbouwen, met als belangrijkste doel informatie voor mensen met een leesbeperking meer toegankelijk te maken, aldus Stichting Aangepast Lezen in een persbericht. Jellie Tiemersma trad op 1 december 2012 in dienst van Stichting Aangepast Lezen.

Reijntjes is op dit moment directeur-bestuurder van de Bibliotheek Aan den IJssel. Ze heeft bij diverse bibliotheken management- en directiefuncties bekleed en is aanvullend actief (bestuurs)lid binnen brancheorganisaties, programma- en cultuurraden.
Reijntjes over haar benoeming: 'Vanuit mijn achtergrond zie ik veel mogelijkheden om de voorziening Aangepast Lezen verder uit te bouwen, zowel binnen de bibliotheeksector als daarbuiten. Ik verheug me erop om deze taak begin volgend jaar van Jellie Tiemersma over te nemen.'


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie