HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Dienst Verhalencoach uitgebreid met thema-adviezen
18-12-2014
De Noord Oost Brabantse Bibliotheken, Bibliotheek Den Bosch en Bibliotheek Lek & IJssel hebben hun Verhalencoachdiensten uitgebreid met een nieuwe service: speciale thema-adviezen voor organisaties, gelegenheden en bijzondere evenementen.
De Verhalencoach was oorspronkelijk gericht op adviezen voor individuele klanten. Door deze uitbreiding met thema-adviezen wil men nu een bredere doelgroep gaan bedienen, bijvoorbeeld ook organisaties die een evenement organiseren waarbij men graag een bijpassend verhaaladvies zou willen uitdelen.

De Verhalencoaches van de betrokken bibliotheken hebben tot dusver thema-adviezen gemaakt rondom bepaalde ziektebeelden voor het ziekenhuis (borstkanker, darmkanker, hartinfarct, cva), rondom speciale evenementen (Samenloop voor Hoop, G1000, Operatie Market Garden), rondom speciale interesses (kracht van verhalen, historische detectives, romantiek) en bij de cursus Wijsheid van Verhalen. Een overzicht van deze thema-adviezen is te vinden op de website van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (NOBB).

De deelnemende bibliotheekorganisaties zouden graag in contact komen met bibliotheken die ook thema-adviezen willen maken, om zo het aantal thema's en daarmee het publieksbereik te vergroten. Dat kan via verhalencoach@nobb.nl (contactpersoon is Marina Polderman)


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie