HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe directeur Bibliotheek Zuid-Kennemerland: Roxane van Acker
26-02-2015
Met ingang van 1 maart zal Roxane van Acker in dienst treden als nieuwe directeur-bestuurder van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Van Acker volgt Erica Vos-Meijer op die, na het aftreden van Lotte Sluyser, waarnemend directeur was. 
Roxane van Acker is ruim vijftien jaar in verschillende managementfuncties werkzaam geweest bij  KPN. 'Ze heeft bewust de overstap naar de non-profit sector gemaakt. Roxane wilde een andere bijdrage leveren aan de samenleving waar ze deel van uitmaakt en niet alleen maar met de winst van een organisatie bezig zijn,' aldus Bibliotheek Zuid-Kennemerland in een persbericht.

De laatste zes jaar is Van Acker werkzaam geweest als regiomanager Reclassering Nederland in Amsterdam. 'Roxane heeft zich uitgebreid verdiept in de wereld van de Bibliotheek. Zij heeft gezien dat de omgeving van de Bibliotheek en de Bibliotheek zelf al volop in beweging zijn. Het is al spannend maar ze weet zeker dat het alleen maar spannender zal worden. Roxane vindt de Bibliotheek een prachtig instituut dat ook in de toekomst een prominente plaats behoort te houden in onze samenleving en zij gaat zich hiervoor in haar nieuwe functie volop inzetten,' zo neldt Bibliotheek Zuid-Kennemerland in het persbericht.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (1)

Joy Mulders
18-6-2020 02:43
Wat is het e-mailadres van Roxane van Acker?
 

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie