HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Jacqueline Roelofs naar Biblionet Groningen
01-06-2015
Op 10 augustus begint Jacqueline Roelofs als manager Markt & Innovatie bij Biblionet Groningen.
Samen met directeur Arend Middelveld en de manager Bedrijfsvoering, Michael van Bockel, gaat Roelofs vormgeven aan de beantwoording van nieuwe uitdagingen waar Biblionet mee te maken heeft: de samenwerking met Forum (waarvan de bibliotheek van de stad Groningen onderdeel is geworden), gemeentelijke herindelingen en samenwerking met de andere noordelijke Provinciale Serviceorganisaties.

Jacqueline Roelofs was van 1996 tot 2008 directeur P&O bij de Overijsselse Bibliotheekdienst (OBD). Als zodanig schreef ze mee aan nota’s over landelijk HRM-beleid. Na de samenwerking tussen OBD en Biblioservice Gelderland (BSG) in de overkoepelende Rijnbrink Groep in 2008, waarbij voor de facilitaire taken de aparte organisatie Blauwe Brug werd opgericht, werd zij directeur van die BV.
In 2013 besloot de Rijnbrink Groep aparte organisaties meer te bundelen en gingen Blauwe Brug, OBD en BSG op in de Rijnbrink Groep. Roelofs werd strategisch adviseur van Rijnbrink en netwerkadviseur van de Overijsselse bibliotheken.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie