HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
René Leermakers nieuwe algemeen directeur NBD Biblion
09-06-2015
Per 17 augustus start René Leermakers (54) als algemeen directeur van NBD Biblion. Hij volgt Henk Das op, die deze zomer met pensioen gaat.
René Leermakers startte zijn loopbaan als docent Nederlands. Hij maakte al snel de overstap naar het bedrijfsleven waar hij jarenlang directiefuncties vervulde in de uitgeef- en mediawereld. Zo werkte hij tien jaar bij Reed Elsevier, waar hij drie verschillende directiefuncties bekleedde. In 2010 stapte Leermakers over naar de publieke sector en werkte hij bij Altrecht Geestelijke Gezondheidszorg als directeur van een van de divisies en later ook van het Servicebedrijf van Altrecht, zo meldt NBD Biblion in een persbericht.

Leermakers over zijn nieuwe positie bij NBD Biblion: 'Als directeur van NBD Biblion keer ik weer terug naar mijn roots: leesbevordering in de breedste zin van het woord. Door mijn achtergrond ben ik gepokt en gemazeld in het off- en online uitgeven van boeken en tijdschriften, maar ook mijn uitgebreide ervaring met innovatie en productontwikkeling komen goed van pas.'  Leermakers zal zich de komende tijd gaan bezighouden met het verder uitstippelen van de strategische koers van NBD Biblion en het stroomlijnen van de producten- en dienstenportfolio, aldus het persbericht.

Henk Das kondigde op 3 februari zijn vertrek bij NBD Biblion aan, na 14 jaar als algemeen directeur aan het bedrijf verbonden te zijn geweest.

Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie