HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Z-O-U-T presenteert duizenden cursussen op website
15-07-2015
Bibliotheek Z-O-U-T presenteert als eerste bibliotheek in Nederland op haar website opleidingen en cursussen van duizenden opleiders in Nederland.
Het gaat om meer dan 22.000 opleidingen en cursussen op alle niveaus en in alle prijsklassen.  Het aanbod is inzichtelijk en vindbaar gemaakt met een zoeksysteem, online studieadvies en met leerzame gebruikerservaringen.  Het overzicht is samengesteld door Springest, de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen van Nederland, zo meldt Bibliotheek Z-O-U-T (Zuid Oost Utrecht - samenwerkingsverband van bibliotheken van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Renswoude, Rhenen en Wijk bij Duurstede) op haar website.
De cursussen en opleidingen zijn ingedeeld naar niveau en vorm (thuisstudie, e-learning, mbo, hbo, master) en naar vakgebied cq onderwerp.

BiSC stelt over de dienstverlening: 'De meerwaarde voor de bibliotheek zit hem vooral in de extra dienstverlening voor de klant en de bezoeker van de website. Een dienstverlening die aansluit bij de informatiefunctie op het gebied van Leven Lang Leren. Daarnaast hangt er aan de samenwerking met Springest een interessant verdienmodel, gebaseerd op een fee die de bibliotheek ontvangt per transactie via de opleidingsgids.'
Voor bibliotheken in de provincie Utrecht wordt de dienstverlening gratis aangeboden. BiSC ondersteunt de bibliotheek in het plaatsen van de opleidingsgids en in de interne en externe communicatie.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie