HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Ton Roes aangesteld als interim-directeur BiblioPlus
12-10-2015
De Raad van Toezicht van BiblioPlus (werkgebied in Noordoost-Brabant en Noord-Limburg) heeft adviseur Ton Roes ingaand 28 september aangesteld als interim-directeur van de bibliotheek.
De website van de bibliotheek vermeldt dat de nieuwe interim-directeur de opdracht heeft gekregen om samen met de gemeenten een meerjarenafspraak te maken, waardoor de regio verzekerd blijft van een goede, moderne en bereikbare bibliotheekvoorziening.
Ton Roes heeft als (project)manager en (bestuurlijk) adviseur ruime ervaring opgedaan in zowel de publieke sector, de zorgsector, als het bedrijfsleven. Ton is ervaren in het aansturen van veranderprocessen en samenwerkingsprojecten bij gemeenten, ziekenhuizen en maatschappelijke organisaties. De laatste jaren werkte hij als manager Bestuurs- en Managementondersteuning/plaatsvervangend algemeen directeur bij de gemeente Wijchen,’ aldus het bericht.

De Gelderlander wist te melden dat de aanstelling van Roes is geschied nadat de samenwerking van BiblioPlus met Paul van Royen als directeur-bestuurder werd beëindigd. ‘Van Royen werd op donderdag 10 september op non-actief gesteld wegens een gebrek aan vertrouwen binnen grote delen van de organisatie,’ aldus de krant, die daar eerder op 12 september over berichtte.
Van Royen trad aan op 15 augustus 2012. Hij wil niet reageren op de berichtgeving.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie