HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Inschrijving innovatiesubsidie geopend
28-04-2016
Ook in 2016 stelt de Koninklijke Bibliotheek weer 100.000 euro beschikbaar voor innovatieve projecten van openbare bibliotheken. Voorstellen kunnen tot uiterlijk 31 mei worden ingediend bij de KB. 
De KB stelt dat de projecten nieuw en vernieuwend moeten zijn, aantrekkelijk voor bibliotheekorganisaties om uit te voeren en dat ze binnen het bibliotheeknetwerk kunnen worden opgeschaald. De projecten dienen aan te sluiten bij het beleid van de Koninklijke Bibliotheek (KB). De Innovatieraad adviseert over de aanvragen aan de directeur van de KB.

De regeling staat open voor projectaanvragen van bibliotheken en POI’s, tot een maximum bedrag van 25.000 euro per aanvraag.
De Innovatieraad honoreert vernieuwende projecten in het kader van het programma ‘de Innovatieagenda’, waarmee de KB een duurzaam innovatieproces voor de openbare bibliotheeksector beoogt te bevorderen.

Op 21 april j.l. werden de tien projecten gepresenteerd die in 2015 door de Innovatieraad werden gehonoreerd met een innovatiesubsidie.

Zie ook de Subsidieregels Innovatiegelden 2016 (pdf), zoals gepubliceerd in de Staatscourant.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie