HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Peter van Eijk benoemd tot directeur-bestuurder BiSC
30-06-2016
Peter van Eijk wordt per 1 juli benoemd tot directeur-bestuurder van BiSC. Dit heeft de Raad van Toezicht van de Utrechtse provinciale ondersteunings- instelling op 27 juni besloten. 
Peter van Eijk was reeds drie maanden werkzaam als interim-directeur bij BiSC, als opvolger van  Mireille Pondman, die per 1 april afscheid nam van BiSC.

BiSC stelt in een persbericht naar aanleiding van de benoeming van Peter van Eijk: 'Met Van Eijk hebben we een ervaren directeur-bestuurder gevonden, die het lopende transitie- en innovatieproces bij BiSC verder kan vormgeven. Van Eijk heeft zijn sporen in de bibliotheeksector ruimschoots verdiend. Zo was hij directeur a.i. van Bibliotheek.nl en ontwikkelde hij de visie voor de Bibliotheek Eindhoven. Hij is eveneens bekend met het Utrechtse provinciale bibliotheekstelsel, waarin BiSC een belangrijke rol vervult. Van Eijk werkte in opdracht voor gemeenten en de provincie in Utrecht, onder meer aan de vernieuwing van het bedrijfsmodel voor bibliotheek Het Groene Hart.'


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie