HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Brugge opent nieuw filiaal met sprinterboeken bij station
30-08-2016
Op 15 oktober opent Bibliotheek Brugge bij het station een filiaal waar uitsluitend de zogeheten 'sprinterboeken' te vinden zijn, nieuwe boeken die voor maximaal een week te leen zijn. 
Het nieuwe sprintersfiliaal wordt gevestigd naast het binnenkort te openen Huis van de Bruggeling, de locatie waar de stad Brugge haar dienstverlening zal aanbieden en waar alle stadsbalies gecentraliseerd zullen worden. Het nieuwe filiaal zal worden ondergebracht in wat door de stad in een persbericht 'Mijn Brugge' wordt genoemd, een moderne ruimte waar men terecht kan voor informatie en inspraak.Het filiaal richt zich met name op treinforensen.

De bibliotheek volgt dezelfde openingstijden als het Huis van de Bruggeling, dat op de Frank Van Ackerpromenade 2 aan het Stationsplein zal komen. Net als in de hoofdvestiging Biekorf zal de uitlening plaatsvinden op basis van selfservice. Bibliotheek Brugge kent op dit moment, naast de hoofdvestiging twaalf filialen (en in de zomer in Zeebrugge nog een strandbibliotheek).


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie