HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Jenny Doest nieuwe directeur-bestuurder Rozet Arnhem
06-09-2016
Jenny Doest is met ingang van 15 augustus aangesteld als de directeur-bestuurder van de nieuwe Stichting Rozet, waarin Bibliotheek Arnhem is opgegaan. 
Stichting Beheer Rozet, Bibliotheek Arnhem en Kunstbedrijf Arnhem zijn op 15 augustus 2016 bestuurlijk gefuseerd. Zij gaan als Stichting Rozet verder onder één directeur-bestuurder en één raad van toezicht. 

De nieuwe stichting meldt op haar website over het samengaan van de drie organisaties: 'Rozet staat in de naam van de stichting uitdrukkelijk voor het gebouw én voor de samenwerking van de bibliotheek en Kunstbedrijf in heel Arnhem. De organisaties zien de bestuurlijke fusie als meest passende vorm om de samenwerking vorm te geven en de doorontwikkeling van Rozet voort te zetten. Het doel is om deze krachtige culturele en educatieve voorziening voor Arnhem duurzaam te versterken. Het besluit om bestuurlijk te fuseren is gebaseerd op de resultaten van het onderzoekstraject Doorontwikkeling Rozet.'

Jenny Doest is 48 jaar en heeft verschillende functies bekleed bij het landelijke Kenniscentrum voor kleinschalige, ambachtelijke beroepsgroepen en opleidingen (SVGB), vanaf 2011 als algemeen directeur. Doest volgt Ria Oudega op, die in juli afscheid nam als directeur van Bibliotheek Arnhem.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie