HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe directeur Bibliotheken Zuidoost Fryslân: Bas van der Ven
17-09-2016
Per 1 september 2016 is Bas van der Ven de nieuwe directeur-bestuurder van Bibliotheken Zuidoost Fryslân. Hij volgt Luit Postma op, die met pensioen is gegaan na een dienstverband van 12,5 jaar bij Bibliotheken Zuidoost Fryslân.
Bas van der Ven (1966) heeft na het afronden van de studies economie en rechten verschillende directiefuncties vervuld. Zo was hij onder andere vijf jaar werkzaam als directeur van DELU NV verzekeringen, was hij directeur beheerszaken bij het bisdom Groningen-Leeuwarden, directeur van Uitgeverij KNC en directeur Maatschappelijk Werk Amersfoort. Van april 2011 tot september 2014 was Van der Ven Provinciaal Statenlid namens het CDA binnen de provincie Drenthe.

Luit Postma heeft op donderdag 15 september in de bibliotheek in Wolvega officieel afscheid genomen als directeur van Bibliotheken Zuidoost Fryslân.

Stichting Bibliotheken Zuidoost Fryslân ontstond in 2004 uit een fusie van de bibliotheken van de gemeenten Opsterland, Ooststellingwerf en Weststellingwerf. De bibliotheek heeft acht vestigingen: Appelscha, Beetsterzwaag, Gorredijk, Haulerwijk, Noordwolde, Oosterwolde, Ureterp en Wolvega.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie