HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe website Bibliotheek en Basisvaardigheden gelanceerd
02-11-2016
Vandaag is de nieuwe website Bibliotheek en Basisvaardigheden gelanceerd die een overzicht biedt van alle landelijke informatie voor bibliotheken die diensten basisvaardigheden willen aanbieden. 
De nieuwe website www.bibliotheekenbasisvaardigheden.nl vervangt de verouderde website www.basisvaardigheden.bibliotheek.nl, die binnenkort zal worden verwijderd.

De nieuwe website is overzichtelijker dan de oude, met meer structuur en met de nadruk op praktische informatie, aldus de Koninklijke Bibliotheek (KB) die de website lanceerde.
De website biedt behalve actueel nieuws, informatie over beleid, voorbeelden van project- en communicatieplannen, promotiematerialen, een overzicht van monitorinstrumenten en een uitgebreid overzicht van het aanbod aan cursussen, materialen en oefenprogramma's. Verder informatie over trainingen voor medewerkers en vrijwilligers en een actueel overzicht van de beschikbare literatuur over basisvaardigheden.

De website is onderdeel van het landelijk programma Bibliotheek en basisvaardigheden, waarin de KB en de provinciale ondersteuningsinstellingen samenwerken.

Morgen organiseren de KB en de provinciale ondersteuningsinstellingen een Landelijke dag Basisvaardigheden.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie