HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nina Nannini nieuwe adjunct-directeur NBD Biblion
08-11-2016
Met ingang van 5 december wordt Nina Nannini aangesteld als nieuwe adjunct-directeur van NBD Biblion. Zij gaat de business units en stafafdelingen aansturen.  
Nannini gaat samen met algemeen directeur René Leermakers het directieteam van NBD Biblion vormen. Leermakers gaat zich meer richten op markt, strategie, klantcontact en productontwikkeling, aldus NBD Biblion in een persbericht.

Nina Nannini (42) is historica en startte haar loopbaan als market researcher. Daarna is zij sinds 2001 met name werkzaam geweest als uitgeefdirecteur bij verschillende mediabedrijven, onder andere Reed Business Information, SDU Uitgevers en Milinda Uitgevers. Vanaf 2014 is ze werkzaam als Publishing director a.i. bij BIM Media bv. NBD Biblion benadrukt dat Nannini veel ervaring heeft met het ontwikkelen en implementeren van veranderstrategieën. René Leermakers over (pdf) Nannini: 'Nina brengt een uitgebreide ervaring met zich mee als het gaat om het implementeren van veranderingen. Maar zij is ook een innovator die haar sporen heeft verdient [sic]. Haar managementstijl sluit goed aan bij de nieuwe werkwijze die we het afgelopen jaar met elkaar hebben ingezet.'


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie