HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Kennisdelingsplatform Biebtobieb onderzoekt mogelijkheden tot verbetering
15-11-2016
Kennisdelingsplatform Biebtobieb is gestart met een traject gericht op het verbeteren en doorontwikkelen van het platform. In dat kader wil Biebtobieb graag input van gebruikers en niet-gebruikers.
Biebtobieb heeft in vervolg op de resultaten van gebruikersonderzoek in juli samen met het internetbureau Netvlies een traject ingezet om te onderzoeken hoe het platform gebruiksvriendelijker en inhoudelijk sterker gemaakt kan worden. Op 22 november staat een eerste sessie met gebruikers gepland, tijdens welke duidelijk moet worden waar tekortkomingen zitten en hoe het platform beter in de behoefte van gebruikers kan voorzien. In voorbereiding op deze sessie heeft het kennisdelingsplatform een online gebruikersenquête uitgezet om input te krijgen van gebruikers en niet-gebruikers.

De sessie op 22 november vindt plaats van 13:00 - 16:00 uur bij de KB. Tijdens deze sessie wil Netvlies met een kleinere groep de diepte in gaan. De resultaten van de enquête worden besproken en er zal uitgebreider in worden gegaan op mogelijkheden het platform te verbeteren.
 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie