HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Servicepunt Karmac opent in Buren
09-02-2017
Op 10 februari zal wethouder Annie Benschop van de gemeente Buren de opening verrichten van het servicepunt dat Karmac Bibliotheek heeft ingericht in de vrijwilligersbibliotheek in woonzorgcentrum Oranjehof aan de Kasteellaan. Daarmee krijgt Buren een tweede bibliotheekvoorziening van Karmac, dat in 2014 reeds een bibliotheek opende in het Kulturhus in de Burense kern Lienden.
Bij het servicepunt in Buren kunnen bibliotheekleden gereserveerde bibliotheekmaterialen afhalen en inleveren. Bij het servicepunt staan, behalve de collectie van de vrijwilligersbibliotheek, geen boeken van Karmac op de plank, zoals in de bibliotheek in Lienden. Wel kan men er via de computer titels aanvragen uit de catalogus van Karmac. 

Naast de vaste openingstijden wanneer de bibliotheek in Oranjehof door vrijwilligers wordt bemand, is er ter ondersteuning en voor advies een Karmac-medewerker aanwezig op dinsdag (16.30 – 17.30 uur), woensdag (10.30 – 11.30 uur) en op vrijdag (13.30 – 14.30 uur).

Het is de bedoeling dat Karmac binnenkort soortgelijke servicepunten zal realiseren in de Burense kernen Maurik (ca 4000 inw) en Beusichem (ca 3000 inw.).
De Karmac-vestiging in het Kulturhus in Lienden ging op 6 maart 2014 open.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie