HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
FlevoMeer Bibliotheek organiseert 'Politieke Zeepkist'
14-02-2017
In aanloop naar de landelijke verkiezingen op 15 maart organiseert FlevoMeer Bibliotheek op 3 maart een dag waarop politieke partijen onder de noemer de 'Politieke Zeepkist' het podium krijgen.
FlevoMeer Bibliotheek stelt in een persbericht dat het vanwege het recordaantal van 28 partijen dat meedoet aan de verkiezingen voor de kiezer steeds moeilijker wordt om een keuze te maken. De bibliotheek ziet voor zichzelf in het kader van haar podiumfunctie een rol om een dag te organiseren om politieke partijen het podium te geven.

De bibliotheek meldt: 'Alle deelnemende partijen zijn aangeschreven en kregen spreektijd in de bibliotheken in maar liefst 5 gemeenten aangeboden. Dit aanbod vond gretig aftrek en maar liefst 9 politieke partijen hebben ingeschreven op het podium. Elke partij krijgt 15 minuten spreektijd en kan vervolgens doortoeren naar een volgende vestiging van de bibliotheekorganisatie. Op deze wijze kan de bezoeker kennis nemen van de partijprogramma’s van de meest uiteenlopende partijen, van ChristenUnie tot Piratenpartij.'

De 'Politieke Zeepkist' vindt plaats op 3 maart in alle hoofdvestigingen van FlevoMeer Bibliotheek, in Lelystad, Emmeloord, Urk, Dronten en Zeewolde.

Naast de Politieke Zeepkist organiseert FlevoMeer in samenwerking met ProDemos een verkiezingsspecial met thematafels waar de verkiezingsprogramma’s in te zien zijn.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie