HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Doek valt voor Doklab
15-03-2017
Op 7 maart 2017 is door de rechtbank in Den-Haag het faillissement uitgesproken van Doklab B.V. Als curator is aangesteld Mr. S. El Hadouchi.
Gevraagd om een reactie zegt Koen Rotteveel van Doklab: 'Het klopt, [vorige week] dinsdag is helaas het faillissement van Doklab uitgesproken.
Op dit moment is een curator bezig met de afhandeling van het faillissement. Hij zal onder andere kijken of er nog mogelijkheden zijn voor een doorstart of een vervolg in enigerlei vorm.

Wij zijn bezig klanten op de hoogte te brengen. Als klanten meer vragen hebben kunnen ze zich wenden tot de curator:
Samir El Hadouchi
Broesliske van Vlijmen Advocaten, Den Haag
tel: 070-4131100.'

Doklab is ontstaan vanuit de innovatieafdeling van DOK Delft en ging vanaf 1 januari 2012 in verzelfstandigde vorm verder. Doklab ontwikkelde in de loop der jaren verschillende producten waarbij vaak storytelling tools gecombineerd werden met multitouch-technologie en die over het algemeen goed ontvangen werden in de branche. Voorbeelden daarvan waren Verhaal Lokaal en de Heritage Browser. Sinds 2013 richtte Doklab zich met het project 'Extreme Library Makeover' ook op advieswerk gericht op het stimuleren van innovatie door bibliotheken.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (1)

leo willemse
16-3-2017 21:07
 Treurig nieuws. Zo jammer om dit bedrijf met hun enthousiaste mensen te zien sneuvelen.Sterkte!

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie