HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Thijs Torreman per 1 juli interim-directeur Biblionet Drenthe
04-07-2017
Thijs Torreman is door het Dagelijks Bestuur van Biblionet Drenthe per 1 juli 2017 benoemd als interim-directeur van de organisatie. Torreman volgt Lenie van der Werf op, die directeur wordt van kinderopvangorganisatie Kids2b.
In een summier persbericht wordt Thijs Torreman door Biblionet Drenthe gekarakteriseerd als 'een verbindende en energieke persoonlijkheid met veel ervaring in senior-posities binnen de bibliotheeksector (Bibliotheek Eindhoven, Zeeuwse Bibliotheek, DOK Delft) en andere culturele organisaties'. Torreman is 54 jaar en woonachtig in Breda.
Van 2007 tot oktober 2011 was Torreman directeur van Bibliotheek Eindhoven, waar hij uiteindelijk mede vanwege de ingrijpende gemeentelijke bezuinigingen opstapte. Sinds 2011 heeft hij een adviesbureau voor interim-management, training & advies en heeft hij op interimbasis leiding en advies gegeven aan verschillende culturele organisties.

Lenie van de Werf kondigde begin mei aan per 15 juli te zullen vertrekken als directeur van Biblionet Drenthe. Van der Werf begint medio juli als directeur-bestuurder van kinderopvangorganisatie Kids2b.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie