HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
DNK Assen gaat verder met één directeur: Hanneke Bruggeman
13-09-2017
DNK Assen gaat met ingang van 1 oktober verder met met één directeur/bestuurder, in de persoon van Hanneke Bruggeman (54). DNK had na de fusie van Bibliotheek Assen en Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk in januari van dit jaar een tweekoppige directie, bestaande uit Hilko Folkeringa en Hanneke Bruggeman. Hilko Folkeringa.vertrekt per 1 oktober.
Per 1 januari van dit jaar zijn Bibliotheek Assen en Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk bestuurlijk en operationeel gefuseerd tot één organisatie, die de naam DNK kreeg. De afgelopen negen maanden functioneerde de organisatie met een directie bestaande uit de directeuren van beide fusiepartners, respectievelijk Hanneke Bruggeman en Hilko Folkeringa. Folkeringa wordt per 1 oktober directeur bij de Zwolse theaters (Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel).

DNK meldt in een persbericht: 'Met de keuze voor een eenhoofdige directie/bestuur ontstaat er ruimte voor organisatieontwikkeling die de komende maanden gestalte gaat krijgen.' Voorzitter van de Raad van Toezicht Titia Siertsema voegt toe: 'We hebben het volle vertrouwen dat onder leiding van Hanneke Bruggeman, samen met het management de oorspronkelijke labels goed geborgd zijn in organisatie. We richten ons op het zo goed mogelijk beantwoorden van de toegenomen vraag naar de diensten van het gefuseerde DNK.'


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie