HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Stemming Bib Web Awards 2017 geopend
25-10-2017
Vandaag is de publieksstemming geopend voor de vierde editie van de Bib Web Awards, de Vlaamse prijs voor verdienstelijke websites en digitale toepassingen binnen de Vlaamse BDI-sector. De winnaars zullen op 4 december 2017 bekendgemaakt worden.
De verkiezing van de Bib Web Awards wordt georganiseerd door de Bibliotheekschool van Gent. De eerste editie van de Awards vond plaats in 2010. 

Voor de editie van dit jaar zijn 54 initiatieven genomineerd in zeven categorieën: Trending (technologisch vernieuwend project), E-talage (collectie/dienstverlening in de online kijker), Vroeg wijs (mediawijze activiteit voor min 16-jarigen); Wijzer (mediawijze activiteit voor jongeren vanaf 16 jaar), Altijd wijs (mediawijze activiteit voor volwassenen/senioren), Tous ensemble (project met nadruk op participatie) en Groot gezien (bovenlokaal project).

Een combinatie van publieksstemmen (50%) en vakjury (25% vakmensen + 25% cursisten van de opleiding Bibliotheek, documentatie en informatiekunde van de Bibliotheekschool Gent) zal het eindresultaat bepalen. Per categorie zal een gouden, zilveren en bronzen Award uitgereikt worden. Er zijn ook drie speciale prijzen over alle categorieën heen: vakjuryprijs, publieksprijs, Prijs van de Bibliotheekschool.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op maandag 4 december 2017.

Het publiek kan stemmen tot en met vrijdag 10 november via dit stemformulier. Informatie over alle genomineerde projecten is te vinden op de website van de Bib Web Awards.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie