HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
NBD Biblion gaat samenwerken met CB om levering Express Titels te versnellen
15-11-2017
NBD Biblion laat weten de productie van de Express Titels te verplaatsen naar CB in Culemborg om deze boeken zo sneller aan bibliotheken te kunnen leveren.
 
In een persbericht stelt NBD Biblion tegemoet te willen komen aan de wens van bibliotheken om hun klanten actuele titels zo snel mogelijk aan te kunnen bieden. ‘Om deze versnelling te kunnen realiseren, verplaatsen we de productie van onze Express Titels naar CB. Onze machine zal half november in bedrijf genomen worden bij CB. (...) De samenwerking met CB zal ertoe leiden dat wij op korte termijn de paperbacks van onze Express Titels binnen 24-uur bij onze klanten kunnen bezorgen. Het uitleen klaarmaken van de boeken wordt voortaan door CB uitgevoerd. Deze werkzaamheden zullen in Culemborg verricht worden op onze machine door medewerkers van CB. NBD Biblion formuleert zoals vanouds het Express Titel aanbod, koopt de boeken in en factureert. Onze klanten blijven gewoon bestellen in hun vertrouwde bestelomgeving.

Momenteel wordt een digitale brug gebouwd om een goedlopend proces in te richten voor inkoop, bestellingen en facturatie,’ aldus NBD Biblion, dat er aan toevoegt dat de directies van CB en NBD Biblion verheugd zijn over de samenwerking. 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie