HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Inschrijving nominaties London Book Fair Library of the Year Award 2018 geopend
05-01-2018
Tijdens de London Book Fair, die gehouden wordt van 10 tot en met 12 april, zal voor het eerst de zogeheten Library of the Year Award 2018 uitgereikt worden. De inschrijving voor de award is open voor bibliotheken buiten Groot-Brittannië.  
De London Book Fair is een internationale boekenbeurs die jaarlijks plaatsvindt in april. Dit jaar heeft men besloten in het kader van de beurs een internationale Library Award te lanceren, waarvoor de inschrijving openstaat voor 'any public library operating outside the UK'.
 
De jury zal verschillende aspecten in ogenschow nemen, waaronder de breedte van het titelaanbod ('range of titles'), klantvriendelijkheid, deskundigheid van het personeel, het aanbod aan activiteiten, display, outreach, de atmosfeer, de aantrekkelijkheid van het gebouw, het vernieuwende karakter, alsmede: 'imagination, and incorporation of style and flare,' aldus valt te lezen op de website van de London Book Fair.

Nominaties kunnen worden ingediend tot vrijdag 26 januari via dit formulier op de website van de London Book Fair. De winnaar van de Award zal bekendgemaakt worden tijdens de openingsavond van de London Book Fair, op 10 april.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie